FunSpace Kleding­verhuur

De perfecte carnavalsoutfit? De origineelste bedrijfsfeestoutfit? De grappigste kostuums? Of wilt u om één andere reden helemaal de blitz maken met een bijzonder kostuum?

Funspace-kledingverhuur heeft een breed aanbod aan kleding te huur. Kostuums volledig in thema. Geschikt voor elke doelgroep en elke gelegenheid. Hieronder een aantal voorbeelden van kostuums die we verhuren:

Tijdens kantooruren van Recrateam kun je terecht op de Carbatinastraat 11 in Nijmegen.
Wil je zeker weten of er iemand aanwezig is of wil je ’s avonds of in het weekend langskomen, neem dan contact op: (024) 4200040

Carnavals­kleding

Een carnavalsoutfit koop je niet, die huur je. Bij FunSpace-kledingverhuur bieden wij veel carnavalskleding aan. Maak een afspraak met het formulier onderaan deze pagina en kom eens langs. Een beller is sneller: (024) 4200040

Piraten & Ridders

19 september is het 'Praat-als-een-piraatdag'. Maar dat betekent niet dat je alleen dan een piratenkostuum mag dragen! Ook de stoere ridders uit de middeleeuwen ontbreken niet bij FunSpace kledingverhuur!

Showkleding

Ga je naar de Toppers of organiseer je jouw eigen foute party? Met onze glitter & glamour-showkleding maak jij de juiste indruk!

Sprookjes

Er was eens een kledingverhuurwinkel die de mooiste prinsessenjurken en koningskostuums verhuurde. Iedereen leefde nog lang en gelukkig!

Halloween

Lekker griezelen tijdens Halloween of loop je mee met een spooktocht? Huur jouw griezelige outfit nu bij FunSpace-kledingverhuur en jaag iedereen de stuipen op het lijf!

Oosterse kleding

Wanneer de echte Aladin in je naar boven komt wil je natuurlijk ook de looks hebben. Scoor jouw oosterse outfit bij FunSpace-kledingverhuur!

De getoonde foto's geven slechts een impressie van ons assortiment. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven:

 • Volwassenenkostuum of jurk:

  €15,00
 • Kinderkostuum:

  €12,50
 • Losse Broek of rok:

  €7,50
 • Losse Blouse:

  €7,50

Afspraak maken?

Vul het formulier in of bel: (024) 4200040. (Een beller is sneller...)

TOP