Algemene vragen

Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht op elk gewenst tijdstip. (Natuurlijk mits gereserveerd, mits er nog ruimte is op de gewenste dag/tijdstip en mits wij de reservering aan u bevestigd hebben.) Bekijk onze agenda.

Onze zitruimte is op de beganegrond en is rolstoeltoegankelijk. Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

De lasergamespelruimte bevindt zich op de bovenverdieping. Deze ruimte is met een rechte betonnen trap toegankelijk. Er is geen lift aanwezig.

Je kunt zelf een inschatting maken of het haalbaar is om een rolstoel naar boven te tillen.

Het lasergamedoolhof is gedeeltelijk toegankelijk met een smalle rolstoel. De meeste doorgangen zijn circa 80 cm of breder. Er zijn ook enkele smallere doorgangen van circa 60 cm.

Nee, tenzij hier een speciale reden voor is (bijvoorbeeld allergiën) en dit vooraf met ons overlegd is.

Vragen over lasergamen

We hebben geen kledingvoorschriften. Vanzelfsprekend is het zo dat je met lichte kleding meer opvalt dan met donkere kleding, maar in de praktijk maakt het echter niet zo heel veel uit in onze ruimte. Er hangen blacklights. Daardoor lichten lichte kleuren op je kleding fel op.

Omdat lasergamen vrij intensief is, krijg je het als speler al snel warm. Een trui die makkelijk uit kan, kan handig zijn.

Ons lasergamesysteem is geschikt jong en oud. Met het hele gezin een middagje komen lasergamen is dan ook geen enkel probleem.

Iedere speler krijgt een hesje en een gun. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 7 à 8 jaar.

Mocht je met jongere kinderen willen spelen, dan hebben wij ook kinderguns zonder hesje. Deze zouden al vanaf circa 5 à 6 jaar gebruikt kunnen worden. (De kinderguns werken niet samen met onze andere guns).

Ja, tenzij anders overlegd/aangegeven.

Vanaf circa 4 personen is het leuk om te spelen.
Het maximaal aantal spelers is 12.

Kom je met een grote groep, dan kan er een competitie gespeeld worden. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

Als je ons even belt, kunnen we je vertellen of er nog ruimte is. We zijn in principe 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. (Ook ’s avonds)

We maken gebruik van rook- en lichteffecten. Dit is niet geschikt voor mensen met epilepsie of astma. Op verzoek kan het lasergame gespeeld worden zonder discolichten en/of zonder rook. (Graag vooraf bij ons aangeven).

Ja, als hij/zij niet meespeelt, hoeft er niet betaald te worden voor het lasergamen.
Een consumptie is wel gewenst.

Een allergenenoverzicht is aanwezig. Bij de reservering kunt u allergieën aangeven. We overleggen dan met u. Meestal is dit geen probleem.

Vragen over 'The Scarehouse Experience'

Ja, dat kan. We kunnen je dan alleen niet garanderen dat je The Scarehouse Experience kan betreden. Geef bij de Ticketbooth aan dat je niet gereserveerd hebt en wij kijken of er ergens nog een gaatje vrij is.

Wij wachten nog even met de definitieve huisregels i.v.m. toekomstige maatregelen omtrent Corona. Wat wij al wel zeker weten staat hieronder vermeld:

  1. Respecteer onze scare-actors. Raak ze niet aan!
  2. Voordringen, grof taalgebruik en agressief gedrag worden niet getolereerd.
  3. Het gebruik van zaklampen en telefoons is verboden.
  4. Er is een veiligheidsteam aanwezig. Dat is er voor de veiligheid van bezoekers en onze acteurs. Volg de aanwijzingen altijd op.
  5. Personen onder invloed van alcohol of andere drugs zijn niet welkom.
  6. Er mag in het gebouw niet gerookt worden. Eigen eten, drinken en glaswerk zijn niet toegestaan.
  7. Een bezoek aan The Scarehouse Experience is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade of diefstal.

Ja, voor The Scarehouse Experience moet je jouw tijdslot reserveren i.v.m. de nieuwe Coronaregels. Reserveren kan via onderstaande knop. Entree betalen is niet nodig. Deze activiteit is gratis voor iedereen!

The Scarehouse Experience is verdeeld over 2 verdiepingen. Er is geen lift aanwezig. Je kunt zelf een inschatting maken of het haalbaar is om een rolstoel naar boven en beneden te tillen.

De meeste doorgangen zijn circa 80 cm of breder. Er zijn ook enkele smallere doorgangen van circa 60 cm.

Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

De leeftijdsindicatie is door ons bewust gemaakt. Maar wil je liever op een eerder of later tijdstip ons scare house in, dan mag dat. Ben je onder de 16 jaar vraag dan wel even toestemming aan je ouders en vergeet niet jouw plekje gratis te reserveren.

Kleine kinderen worden vergezeld van hun eigen ouder(s) of een andere volwassene.
Jeugd onder de 18 jaar mag met een vriendengroep deelnemen.
Grote groepjes kunnen door ons gesplitst worden als wij vinden dat dat nodig is om de coronaregels beter na te kunnen leven. Bijvoorbeeld als er meerdere 18+ers uit verschillende huishoudens samen in één groep willen.

Elke deelnemer van 13 jaar of ouder houdt minimaal 1,5 meter afstand van 18+ers uit ander huishoudens.

 

TOP