Algemene vragen

Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht op elk gewenst tijdstip. (Natuurlijk mits gereserveerd, mits er nog ruimte is op de gewenste dag/tijdstip en mits wij de reservering aan u bevestigd hebben.) Bekijk onze agenda.

Onze zitruimte is op de beganegrond en is rolstoeltoegankelijk. Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

De lasergamespelruimte bevindt zich op de bovenverdieping. Deze ruimte is met een rechte betonnen trap toegankelijk. Er is geen lift aanwezig.

Je kunt zelf een inschatting maken of het haalbaar is om een rolstoel naar boven te tillen.

Het lasergamedoolhof is gedeeltelijk toegankelijk met een smalle rolstoel. De meeste doorgangen zijn circa 80 cm of breder. Er zijn ook enkele smallere doorgangen van circa 60 cm.

Nee, tenzij hier een speciale reden voor is (bijvoorbeeld allergiën) en dit vooraf met ons overlegd is.

Vragen over lasergamen

We hebben geen kledingvoorschriften. Vanzelfsprekend is het zo dat je met lichte kleding meer opvalt dan met donkere kleding, maar in de praktijk maakt het echter niet zo heel veel uit in onze ruimte. Er hangen blacklights. Daardoor lichten lichte kleuren op je kleding fel op.

Omdat lasergamen vrij intensief is, krijg je het als speler al snel warm. Een trui die makkelijk uit kan, kan handig zijn.

Ons lasergamesysteem is geschikt jong en oud. Met het hele gezin een middagje komen lasergamen is dan ook geen enkel probleem.

Iedere speler krijgt een hesje en een gun. Deze zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf circa 110 cm lengte. (In de praktijk vanaf circa 6 jaar.)

Mocht je met jongere kinderen willen spelen, dan hebben wij ook kinderguns zonder hesje. Deze zouden al vanaf circa 4 jaar gebruikt kunnen worden. (De kinderguns werken niet samen met onze andere guns).

Ja, tenzij anders overlegd/aangegeven.

Vanaf circa 4 personen is het leuk om te spelen.
Het maximaal aantal spelers is 12.

Kom je met een grote groep, dan kan er een competitie gespeeld worden. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

Wij zijn geopend op reservering. Als je ons even belt, kunnen we je vertellen of er (nog) mogelijkheden zijn. We zijn in principe 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. (Ook ’s avonds)

We maken gebruik van rook- en lichteffecten. Dit is niet geschikt voor mensen met epilepsie of astma. Op verzoek kan het lasergame gespeeld worden zonder discolichten en/of zonder rook. (Graag vooraf bij ons aangeven).

Ja, als hij/zij niet meespeelt, hoeft er niet betaald te worden voor het lasergamen.
Een consumptie is wel gewenst.

Een allergenenoverzicht is aanwezig. Bij de reservering kunt u allergieën aangeven. We overleggen dan met u. Meestal is dit geen probleem.

TOP