Zo 25 augustus 12:00 - 19:00 Nijmegen-centrum

Op zondag 25 augustus vind je ons op Vegenement op 'plein Kelfkensbos'. Daar plaatsten wij een heuse 'Mobiele Space Zone'. Dit mag je niet missen. De hele middag bieden we iedereen de gelegenheid om kennis te maken met ons professionele lasergamesysteem. Samen met de vele andere standhouders, maken we er een groots evenement van. Een gezellige middag gegarandeerd!

3...2...1... Ready for take-off!

In onze mobiele speelruimte, genaamd de Space Zone, speel je op 25 augustus spannende lasergamespellen geschikt voor personen vanaf 8 jaar. In de Space Zonze kun je verschillende missies volbrengen en de strijd aan gaan met andere teams of deelnemers.
Er spelen maximaal 10 personen tegelijk.

FunSpace werkt met een professioneel lasergamesysteem met verschillende game-opties zoals team deathmatch, free for all en sniper only.

FunSpace & duurzaam

In onze vaste locatie in Nijmegen, streven wij naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering:

- Herbruikbare friet- en snackbakjes van bamboe
- Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
- Verwarming en koeling middels warmtepomp
- Zuinige led-verlichting
- Frituren in zonnebloemolie
- Volledig plantaardig aanbod eten & drinken
- Friet bereid in airfryers

Wij vinden dat dit prima aansluit bij de visie van Vegenement en ondersteunen daarom dit evenement op 25 augustus in Nijmegen-centrum.

We laten jullie op die middag van 12:00 tot 19:00 uur graag kennismaken met ons. Reserveren is niet mogelijk. Houd er rekening mee dat het druk kan worden!

Reserveren voor lasergame in onze vaste locatie is wel mogelijk.

TOP