Informatie

LET OP: Alle tijdstippen zijn volgeboekt!
Mocht je tóch door het scarehouse willen lopen, dan zou je ná 21:15 uur kunnen komen. De ervaring leert dat er altijd wat mensen zijn die laat op de avond niet komen opdagen. Garantie kunnen we niet geven, maar de kans is heel groot dat je dan nog gewoon naar binnen kunt tussen 21:15 en 22:00 uur.Tijdens het jaarlijkse Halloween, opent FunSpace in Nijmegen-Noord haar deuren voor jou! Zo ook op 28 oktober 2023: The Scarehouse Experience is een route door ons spookhuis. Toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom. De primaire doelgroep zijn gezinnen met kinderen. Daar is de activiteit op afgestemd. Kijk goed naar jouw starttijden bij de leeftijds-tijdsloten.
Durf jij de deze vierde editie van The Scarehouse Experience aan?

The Scarehouse Experience is geopend vanaf 18:00 uur. Je reserveert een begintijdstip. Ieder kwartier laten wij een groep binnen.) De experience duurt circa 10 minuten. Hoe later de kleine wijzer tikt, hoe enger de experience wordt.
RESERVEREN VERPLICHT!

Het is gratis, maar wil je een donatie doen, dan stellen we dat op prijs. Dit kan tijdens het reserveren. Voel je echter niet verplicht! We doen dit graag voor de wijk!
(Wil je na afloop een frietje, broodje of snack, dan kun je dat ook direct bestellen bij het reserveren.)

Tijdens deze spannende avond werken we met 3 tijdssloten. Hoe later het wordt hoe enger de scarehouse experience. Wij controleren niet 'strikt' op leeftijd, hier ben je dus zelf verantwoordelijk voor. Kinderen lopen natuurlijk altijd onder begeleiding van hun ouders.

Bij alle tijdssloten geldt: Gratis toegang! Reserveer nu jouw plekje.

18:00 - 20:00 Advies:
t/m 9 jaar

SCARE LEVEL

20:00 - 21:00 Advies:
vanaf 10 jaar

SCARE LEVEL

vanaf 21:00 Advies:
vanaf 12 jaar

SCARE LEVEL

In de wijk

The Scarehouse Experience is niet het enige wat je deze avond te doen staat. In de wijk kun je op halloween-jacht.
Loop met jouw gezin langs de griezeligste huizen. Iedereen is welkom. Ook als je niet binnen het kaartje woont!

Dit wordt niet door ons georganiseerd. Voor meer info, houd de Facebook-pagina van de organisatie in de gaten voor de laatste info.

Woon jij binnen de stippellijn en wil je jouw huis omtoveren tot je eigen scare house en meedoen aan de halloween-avond? Dat kan! Meld je aan via dit formulier. Wij sturen je gegevens dan door aan de organisatie.

Deze spannende activiteit wordt mogelijk gemaakt door:

TOP