Informatie

BELANGRIJK: KOM ALLEEN MET EEN RESERVERING!
Alleen met een reservering kun je naar binnen.

*** ALLES = VOL ***
Reserveren is niet meer mogelijk. Meer personen toevoegen aan een bestaande reservering kan ook niet meer. Tip: Reserveer volgend jaar op tijd :)


Tijdens het jaarlijkse Halloween, opent FunSpace in Nijmegen-Noord haar deuren voor jou! Zo ook op 29 oktober 2022: The Scarehouse Experience is een route door ons spookhuis. Toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom. De primaire doelgroep zijn gezinnen met kinderen. Daar is de activiteit op afgestemd. Kijk goed naar jouw starttijden bij de leeftijds-tijdsloten.
Durf jij de deze derde editie van The Scarehouse Experience aan?

The Scarehouse Experience is geopend vanaf 18:00 uur. Je reserveert een begintijdstip. Ieder kwartier laten wij een groep binnen.) De experience duurt maximaal circa 10 minuten. Hoe later de kleine wijzer tikt, hoe enger de experience wordt.
RESERVEREN VERPLICHT!

Tijdens deze spannende avond werken we met 3 tijdssloten. Hoe later het wordt hoe enger de scarehouse experience. Wij controleren niet 'strikt' op leeftijd, hier ben je dus zelf verantwoordelijk voor. Kinderen lopen natuurlijk altijd onder begeleiding van hun ouders.

Bij alle tijdssloten geldt: Gratis toegang! Reserveer nu jouw plekje.

18:00 - 20:00 Advies:
t/m 9 jaar

SCARE LEVEL

20:00 - 21:00 Advies:
vanaf 10 jaar

SCARE LEVEL

vanaf 21:00 Advies:
vanaf 12 jaar

SCARE LEVEL

In de wijk

The Scarehouse Experience is niet het enige wat je deze avond te doen staat. In de wijk kun je op halloween-jacht.
Loop met jouw gezin langs de griezeligste huizen. Iedereen is welkom. Ook als je niet binnen het kaartje woont!

Dit wordt niet door ons georganiseerd. Voor meer info, houd de Facebook-pagina van de organisatie in de gaten voor de laatste info.

Woon jij binnen de stippellijn en wil je jouw huis omtoveren tot je eigen scare house en meedoen aan de halloween-avond? Dat kan! Meld je aan via dit formulier. Wij sturen je gegevens dan door aan de organisatie.

Deze spannende activiteit wordt mogelijk gemaakt door:

TOP