Wij zijn geopend. Je kunt weer komen lasergamen!

Daarnaast is afhalen en bezorging via snackspace.nl en thuisbezorgd.nl mogelijk.
Wil je meer info, bel ons dan: (024) 4200040

- Het maximum aantal spelers in het speelveld bedraagt 12 bij kinderen en jeugd t/m 17 jaar en bij personen uit één huishouden. Bij 18+ en volwassenen is het maximum 6 à 8 spelers tegelijk. (Met een grotere groep komen is geen probleem. Er wordt dan om-en-om gespeeld in kleinere groepjes.)
- Het is geen probleem als er één of twee volwassenen meedoen met een groep kinderen. De volwassenen dienen dan onderling 1,5m afstand te houden als ze niet uit hetzelfde huishouden komen.
- Personen met koorts of niet-chronische verkoudheid zijn niet welkom. Bij binnenkomst vragen we dit bij je na.
- Er is gelegenheid om je handen te wassen bij binnenkomst.
- Iedereen van 18 jaar of ouder houdt 1,5 meter afstand tot iedereen van 13 jaar en ouder. Aan tafel en tijdens het lasergamen.
- In onze Fun Zone passen maximaal 30 personen met inachtneming van de horecarichtlijnen. Is je groep groter, overleg dan even met ons over de mogelijkheden.

(Dit alles is onder voorbehoud van wijzigingen ivm overheidsregels.)
Team FunSpace.

3...2...1... Ready for take-off!

FunSpace biedt een unieke lasergame-beleving. In onze Space Zone, het indoorspeelveld, kun je diverse missies volbrengen en de strijd aan gaan met je vrienden, familie of collega's. Dit alles met een professionele lasergame-uitrusting en goede begeleiding. Kom lasergamen bij FunSpace in Nijmegen voor een onvergetelijke ervaring!

Lasergamen bij FunSpace

Wil je een onvergetelijke dag? Dan ben je bij FunSpace aan het juiste adres! Wij bieden een echte lasergamebelevenis aan in de uitdagende Space Zone. Bij ons sluip je door vele spannende gangen, beklim je heuvels en verberg je jezelf in onze raket!

Kinderfeestjes

Ben je jarig en wil je iets actiefs doen met jouw feestje? Kom lasergamen bij FunSpace voor een gegarandeerd leuke ervaring in onze indoorruimte: De Space Zone!

Dit is Galaxy

Lasergamen op locatie

Boek nu de geheel verzorgde FunSpace lasergame-experience voor verjaardagen, kinderfeestjes, familiedagen, teamuitjes of bedrijfsuitjes.

Kledingverhuur bij FunSpace

De perfecte carnavalsoutfit, de grappigste kostuums, een originele bedrijfsfeest outfit of wilt u om een andere reden opvallen met een bijzonder kostuum?

Bubbelvoetbal­verhuur

Geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuildings­activiteiten of verjaardagen. FunSpace-bubbelvoetbal is te huren in heel Nederland.

Locatie

icon-car.pngFullscreen-Logo
FunSpace Lasergame Nijmegen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

FunSpace Lasergame Nijmegen 51.881644, 5.846776

Contact

Heb je een vraag, bekijk dan eerst onze 'veelgesteldevragenpagina' of jouw vraag al eens gesteld is:

TOP