Waarom jij dit jaar je carnavalsoutfit moet huren bij FunSpace!

De tijd van het jaar is weer aangebroken. Carnaval is om de hoek en daarbij hoort natuurlijk een originele outfit. Hiervoor ben je bij FunSpace aan het juiste adres. Vanaf dit jaar verhuurt FunSpace-themakleding voor jong en oud. Want waarom zou je kleding kopen als je het ook kan huren? Dit is én beter voor je kastruimte én beter voor het milieu. Hieronder geven wij jullie al 5 redenen waarom jij je carnavalsoutfit zou moeten huren bij FunSpace:

01

Kleding voor jong en oud

Bij FunSpace wordt kleding verhuurd voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Niet alleen voor kinderen maar ook voor jongeren en volwassenen hebben wij een groot aanbod aan allerlei verschillende soorten themakleding.

02

Verschillende soorten themakleding beschikbaar

Wil jij verkleed als dier? Misschien als astronaut? Of zou je altijd al verkleed willen gaan als prinses? Bij FunSpace verhuren we het allemaal. Mocht je van tevoren willen weten of wij jouw gewenste carnavalskleding in huis hebben, dan kan je ons altijd even bellen of mailen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon langs komen! Voor inspiratie kan je ook op de website van FunSpace kijken bij Verhuur Themakleding.

03

Goedkoop te huren

De verhuurtarieven variëren globaal van €7,50 tot €15,00. Zo heb je voor een lage prijs al een complete carnavals- of thema-outfit bij elkaar. Voor de actuele prijzen kijk je op de website van FunSpace onder Verhuur Themakleding.

04

2 weken huren

Kleding huren kan bij FunSpace voor een periode van maximaal 2 weken. Dit geeft je dus ruim de tijd om de kleding op tijd te halen en ze op een voor jou geschikt moment weer terug te brengen. Mocht je de kleding toch langer nodig hebben, dan is dat uiteraard mogelijk in overleg.

05

Voor elke gelegenheid

FunSpace biedt niet alleen kleding te huur aan voor carnaval. Dit kan het hele jaar door. Dus heb je bijvoorbeeld een themafeest of een andere gelegenheid waarbij je verkleed moet komen, dan ben je het hele jaar door bij ons aan het juiste adres!

Kortom genoeg redenen om dit jaar je carnavalsoutfit te komen huren bij FunSpace. Ben jij niet zo’n carnavalsliefhebber maar houd jij wel van verkleden dan ben je ook van harte welkom!

TOP